** Het is vanaf nu mogelijk om ook online een afspraak te maken. **

Let op: in levensbedreigende situaties dient u altijd direct contact op te nemen met onze spoedlijn.

Spoedgevallen

Spoednummer: 0413 36 45 89

Tijdens openingsuren:
Als u wilt dat uw dier door een dierenarts gezien wordt, is het verstandig altijd eerst te bellen voor een afspraak. Voor vragen over uw huisdier kunt u altijd telefonisch bij ons terecht. De dierenarts kan niet altijd aan de lijn komen, maar onze gekwalificeerde assistentes kunnen u ook met veel problemen verder helpen.

Buiten openingsuren:
Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Buiten de openingsuren wordt u doorverbonden met een callcenter. Die zal u, indien nodig, met de dienstdoende dierenarts doorverbinden. Tijdens de diensten kan het voorkomen dat u gevraagd wordt naar een andere locatie te komen dan u gewend bent. Zorg dat u ook bij duidelijke spoedgevallen altijd eerst belt, zodat u niet voor een gesloten deur staat en er geen kostbare tijd verloren gaat!

Tarieven:

Voor (spoed)consulten buiten de openingstijden hanteren wij hogere tarieven. Deze gelden iedere avond vanaf 18.30 uur en in het weekend.

Landbouwhuisdieren:

Spoedgeval voor landbouwhuisdieren? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen via telefoonnummer 0413 - 29 29 29. Meer over landbouwhuisdieren, zie de website voor onze landbouwhuisdieren adVee Dierenartsen.