** Het is vanaf nu mogelijk om ook online een afspraak te maken. **

Over Aadal Dierenklinieken

Welkom bij Aadal Dierenklinieken! Wij zijn een gerenommeerde groepspraktijk met vestigingen in Veghel, Erp en Heeswijk-Dinther. Bij ons vind je een team van meer dan veertig toegewijde dierenartsen en assistentes, die gespecialiseerde veterinaire zorg bieden aan zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren.

Onze praktijk

Aadal Dierenklinieken onderscheidt zich door de diversiteit aan specialisaties binnen ons team. Elke dierenarts heeft zijn of haar eigen expertise en legt zich toe op specifieke diersoorten. Deze toewijding stelt hen in staat om diepgaande kennis en ervaring op te bouwen in hun vakgebied, wat zich vertaalt naar hoogwaardige zorg voor jouw geliefde huisdieren en landbouwdieren.

Of het nu gaat om routinecontroles, preventieve gezondheidszorg, diagnostische onderzoeken, chirurgische ingrepen of spoedeisende situaties, ons team staat altijd klaar om de best mogelijke zorg te bieden.

Wij streven naar een persoonlijke benadering, waarbij we luisteren naar jouw wensen en zorgen, en samenwerken om de gezondheid en het welzijn van jouw dieren te optimaliseren.

Bij Aadal Dierenklinieken geloven we in voortdurende educatie en innovatie. Onze dierenartsen volgen regelmatig bijscholingsprogramma's en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Zo kunnen we altijd de meest geavanceerde en effectieve behandelingen bieden, gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methoden.

We streven we naar een langdurige relatie met jou als eigenaar, waarbij we samenwerken aan de gezondheid en het welzijn van je dierlijke metgezellen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Aadal Dierenklinieken jou en je dieren van dienst kan zijn. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze praktijk en voor je dieren te zorgen!

Dierbenodigdheden

Bij al onze locaties staan wij voor u klaar met een uitgebreid assortiment aan producten voor de gezondheid en verzorging van uw huisdier(en). Tijdens onze openingstijden kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan dieetvoeders, voedingssupplementen, ontwormings- en ontvlooiingsmiddelen, hulpmiddelen en meer.

Wij begrijpen dat u wellicht vragen heeft over het gebruik van deze producten. Onze assistentes staan altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en u van deskundig advies te voorzien. Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij helpen u graag verder!

 

Daarnaast nodigen wij u van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze praktijk. Kom gerust even binnenlopen om uw huisdier te wegen of om een beloning voor uw hond op te halen. Dit zal ervoor zorgen dat uw dier zich meer op zijn gemak voelt wanneer het tijd is voor een behandeling. Het welzijn van uw huisdier staat bij ons altijd voorop.

 

Bij Aadal Dierenklinieken streven we ernaar om u en uw huisdieren de best mogelijke zorg en service te bieden. Ontdek ons uitgebreide assortiment en laat ons u ondersteunen bij de gezondheid en het welzijn van uw trouwe metgezel.

Bekijk openingstijden & vestigingen