** Het is vanaf nu mogelijk om ook online een afspraak te maken. **

nieuws

Het laaste nieuws van Aadal Dierenklinieken

15-07-2024

Van 29 juli t/m 2 augustus (week 31) zal de deur in Heeswijk-Dinther tot 13:00 uur gesloten zijn.

Belangrijk bericht voor onze klanten in Heeswijk-Dinther! Van 29 juli t/m 2 augustus (week 31) zal de deur in Heeswijk-Dinther tot 13:00 uur gesloten zijn. Dit betekent dat er in die periode geen mogelijkheid is om voer of medicatie op te halen vóór 13:00 uur. Zorg ervoor dat je je voer en medicatie op tijd ophaalt en plan je bezoek goed in. Bedankt voor jullie begrip!

lees meer
19-06-2024

20-6-2024 sluiten de Aadal vestigingen eerder!

Alle vestigingen van Aadal Dierenklinieken zullen vandaag vanaf 17:30 uur gesloten zijn vanwege een team BBQ. Voor spoedgevallen wordt onze telefoonlijn doorgeschakeld.

lees meer
Gezelschapsdieren
05-03-2024

Achter de schermen bij paraveterinair Loes van den Enden - Penninx

Deze week in de Mooi Bernheze Krant: Loes van den Enden - Penninx, al 9 jaar een van onze paraveterinair assistente bij Aadal Dierenklinieken! Ze vertelt over haar rol in ons team, en haar toewijding aan het begeleiden van BBL-leerlingen en honden/katten met overgewicht.

lees meer
Gezelschapsdieren
28-08-2023

Maak nu online een afspraak bij Aadal Dierenkliniek!

We zijn verheugd om je te laten weten dat je vanaf nu gemakkelijk online een afspraak kunt maken voor jouw geliefde huisdier! Bij Aadal Dierenklinieken staat de gezondheid en het welzijn van jouw huisdier altijd voorop, en we willen het je zo eenvoudig mogelijk maken om de beste zorg te krijgen.

lees meer
Gezelschapsdieren
28-08-2023

Dermatologie - meer dan huid

Leer Anne-Lous, een van onze dierenartsen beter kennen. Deze week in De mooi Bernhezekrant een exclusief inkijkje in haar passie voor diergeneeskunde en haar expertise in dermatologie. Ontdek hoe Anne-Lous bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van onze huisdieren.

lees meer
1 van 6

volg ons op sociale media