** Het is vanaf nu mogelijk om ook online een afspraak te maken. **

Laboratorium & apotheek

Bij Aadal beschikken we over een eigen apotheek en laboratorium. Deze faciliteiten stellen ons in staat om snelle en efficiënte diagnostiek en behandeling te bieden aan onze patiënten.

Apotheek

Aadal beschikt over een uitgebreide apotheek met een ruim assortiment aan diergeneesmiddelen. Onze geneesmiddelen worden onder optimale condities opgeslagen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Bovendien hanteren we een geavanceerd 'track & trace'-systeem, waarmee we de geneesmiddelenstroom van leverancier tot afnemer nauwkeurig kunnen volgen. Mocht er onverhoopt een 'recall' plaatsvinden, dan kunnen wij direct achterhalen welke afnemer de betreffende batch medicijnen heeft ontvangen.

Voor meer informatie over diergeneesmiddelen in Nederland verwijzen wij u graag naar de website van FIDIN, de vereniging van Fabrikanten en Importeurs in Nederland.

Naast ons uitgebreide assortiment aan diergeneesmiddelen, bieden wij ook diverse ondersteunende middelen aan. Hierbij kunt u denken aan drinkwateradditieven, vitaminen en drinkwaterreinigingsmiddelen. Op die manier voorzien wij in de behoeften van uw huisdier en ondersteunen we de algehele gezondheid en welzijn.

Bij Aadal zetten we ons in voor de beste zorg en ondersteuning voor uw geliefde huisdieren. Ontdek ons brede scala aan producten en vertrouw op onze expertise in diergeneesmiddelen en ondersteunende middelen.

Laboratorium

Bij Aadal beschikken we over een goed uitgerust laboratorium om hoogwaardige diagnostische services te leveren. We zijn een betrouwbare partner voor analytische oplossingen van topkwaliteit, met een persoonlijke aanpak.

Enkele van de mogelijkheden die ons laboratorium te bieden heeft zijn:

  • Bacteriologisch onderzoek

  • Serologie (bloedonderzoek)

  • Ontlastingsonderzoek

  • Urineonderzoek

  • Huidschimmel onderzoek

  • Vaccicheck

Divider
Divider