Over ons

Dierenartsen Combinatie Aadal is een grote groepspraktijk met vestigingen in Heeswijk-dinther, Erp en Veghel. In deze praktijk zijn ruim 20 dierenartsen werkzaam, die diergeneeskundige zorg verlenen aan gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Door de omvang van onze praktijk, kan elke dierenarts zich op één of enkele diersoorten toeleggen, wat zijn of haar kennis en ervaring op het vakgebied ten goede komt. 

Door deze ontwikkelingen zijn we ook in staat om op elk vakgebied steeds vooruitstrevend te zijn op verschillende vlakken. Zo hebben we samen met de industrie een beleid ontwikkeld waarin we telkens streven naar een zoverantwoord mogelijk medicijn gebruik.

Omdat wij continu streven naar verbetering, hebben wij al onze activiteiten op het gebied van de landbouwhuisdieren en de daarbij behorende apotheek, onder één dak samengebracht te Heeswijk-Dinther. Dit stimuleert het overleg en de overdracht van kennis tussen de dierenartsen onderling. Op deze manier kunnen wij op de andere locaties ons volledig concentreren op de gezelschapsdieren.De sectie landbouwhuisdieren gaat door onder de naam ADVEE. De sectie gezelschapsdieren bestaat uit 6 dierenartsen.

Kortom: uw dier is bij Dierenartsen Combinatie Aadal in goede handen!

Informatie over openingstijden, telefoonnummers, spreekuren e.d. vindt u op de pagina's van de betreffende locaties.