Vanaf 1 januari 2017 werken we op alle locaties uitsluitend op afspraak.

Vanaf 1 januari 2017 werken uitsluitend nog op afspraak. Dit geldt voor alle behandelingen.

Zo kunnen we de werkzaamheden beter plannen en voorkomen we lange wachttijden. Dit komt de zorg voor en welzijn van uw huisdier ten goede.

Alle inloopspreekuren (locatie Veghel/Erp)komen daarmee per 1 januari te vervallen en worden vervangen door spreekuur op afspraak. Een behandeling of enting kan dus nog steeds tot 18:30 uur, indien nog niet vol gepland.

Bovendien hebben we vanaf 1 januari elke zaterdagochtend een spreekuur op afspraak tussen 10:30 en 12:00 uur.

Voor het maken van een afspraak belt u het beste op tijd met de dierenkliniek.

Voor openingstijden zie: openingstijden en spreekuren.

Graag tot ziens op 1 van onze 3 locaties !

 • Vuurwerkangst bij hond en kat
  - De dagen rondom oud en nieuw gaan als gevolg van vuurwerk vaak gepaard met angstig gedrag van onze huisdieren. Klik op bovenstaande titel en lees meer over tips en evt. medicatie om hier mee om te gaan.

 • Februari gehele maand gratis gebitscontrole !
  - Tijdens de maand februari kunt u gratis het gebit van uw huisdier bij ons laten controleren. We zien vaak afwijkingen zonder dat u dat gemerkt heeft aan uw huisdier. Maak daarom in februari een afspraak ! Voor meer info zie www.gebitscontrole.nl

 • Lentekriebels ?!?
  - De tijd van vlooien en teken breekt weer aan. Dit jaar waarschijnlijker eerder en heftiger omdat we zo'n zachte winter hebben gehad. Start daarom op tijd met gerichte behandeling tegen vlooien en teken. Vraag onze assistentes naar de mogelijkheden!

 • Nieuwe operatietechniek voor honden met een voetbalknie!
  - Sinds enige tijd is het mogelijk om bij onze kliniek in Veghel honden met een gescheurde voorste kruisband te opereren met een gemodificeerde TTA techniek. Deze ingreep geeft zeer goede resultaten en kost bijna de helft van de normale TTA ingreep !

 • Laparoscopisch steriliseren
  - Uniek in de regio Veghel/Uden: Sterilisatie van uw hond door middel van een kijkoperatie bij Dierenkliniek Veghel. Geen grote snede meer in de buik maar 3 piepkleine gaatjes en een hond die de volgende dag weer de oude is. Voor vragen bel ons gerust.

 • Chippen en registreren van pups per 1 april 2013 verplicht.
  - De overheid verplicht per april 2013 eigenaren hun honden, geboren na 1 april 2013, te chippen en op naam te registreren. Dit om bij vermissing, mishandeling of andere misstanden een eigenaar of malafide fokker makkelijker op te kunnen sporen.