Februari : gehele maand gratis gebitscontrole !

Februari is jaren geleden uitgeroepen tot landelijke maand van de gebitsverzorging. Ook dit jaar doen onze klinieken hier aan mee.

Wij bieden tijdens deze maand een gratis gebitscontrole voor uw huisdier aan en geven 10% korting op gebitsbehandelingen en gebits-verzorgingsproducten !

Wist u dat 75% van de honden en 60% van de katten ouder dan 3 jaar problemen heeft met het gebit zonder dat u dit opmerkt? Dit kan uitmonden in ontstoken tandvlees met een stinkende ademlucht van uw huisdier, verlies van tanden, moeilijk eten en zelfs aantasting van vitale organen waaronder het hart en de nieren.

Een jaarlijkse controle van het gebit van uw huisdier is daarom geen overbodige luxe.

Tijdens de jaarlijkse enting van uw huisdier wordt naast een algeheel lichamelijk onderzoek ook het gebit standaard gecontroleerd, afwijkingen worden dan op tijd opgemerkt en kunnen worden behandeld.

Heeft u twijfels over de conditie van het gebit van uw huisdier wacht dan niet op de oproep voor de jaarlijkse vaccinatie maar kom in de maand februari en laat gratis het gebit van uw huisdier controleren. Mocht er een behandeling nodig zijn dan krijgt u hierop 10% korting.

U kunt hiervoor een afspraak maken of langskomen op een van de inloop-spreekuren. (kijk voor openingstijden van de verschillendem lokaties op onze website: www.aadal.nl ).

 

 Logo _maand Van Het Gebit

 

 

Meer informatie kunt u vinden op www.gebitscontrole.nl